Uğur Işılak’tan Üstad Şarkıları

23.05.2014

Milli Türk Talebe Birliği tarafından organize edilen “Üstad’ın İzinde” etkinlikleri, Necip Fazıl 110. Yıl Hat ve Fotoğraf Sergisi ve Uğur Işılak konseri ile devam etti.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanı’nda düzenlenen Necip Fazıl 110. Yıl Hat ve Fotoğraf Sergisi’nin açılışına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami Güçlü ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Necip Fazıl Kısakürek’in fotoğrafları, gazete küpürleri,  Büyük Doğu Dergisi ve kitap kapaklarından oluşan fotoğraf sergisi 26 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

Günün diğer bir etkinliğinde ise sanatçı Uğur Işılak Necip Fazıl Kısakürek’in şiirlerinden bestelenen eserlerden oluşan bir konser verdi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konserde salon tamamen doldu.

23/05/2014 – HM