TÜRKMER Kuzey Makedonya’da “Eğiticilerin Eğitimi” Semineri Düzenledi

17.11.2022

Sakarya Üniversitesi  (SAÜ) Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜRKMER), Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi akademik kadrosuna yönelik “Eğiticilerin Eğitimi” konulu  bir seminer düzenledi.

Kuzey Makedonya’da gerçekleştirilen seminere Prof. Dr. Hüseyin Çalışkan, Prof. Dr. Barış Horzum, Doç.Dr. Suat Kol ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Kırksekiz eğitici olarak katıldı. Seminerde; öğretimi planlama-tasarlama ve aktif öğretim yöntemleri kullanarak yürütme, öğrenen ile iletişim, öğretim materyallerinin ve teknolojilerinin geliştirilmesi ve kullanımı ve alternatif ölçme değerlendirme teknikleri konularında eğitim verildi. Seminerde mesleki eğitim, araştırma, bilgi aktarımı ve entelektüel yaşamın ve kültürel gelişimin teşvik edilmesine dikkat çekildi.

Seminer, sertifikaların takdimi ve anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

ETİKETLER: