Türk Kadınlar Birliği’nden Rektör Elmas’a Ziyaret

Türk Kadınlar Birliği (TKB) Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve beraberindeki heyet, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Türk Kadınlar Birliği’nden Rektör Elmas’a Ziyaret
09.03.2017

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin yüzde 43’ünün kız öğrenci olduğunu belirten Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Üniversitemizde öğrenim gören kız öğrencilerimizin eğitimle, üniversite ile ilgili isteklerini özellikle yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir ayrım yapmadan tüm öğrencilerimizin iyi bireyler olmasını, iyi vatandaş olmasını aynı zamanda değerlerine bağlı olmalarını hedefliyoruz” dedi.

Siyasette, eğitimde, sivil toplum kuruluşlarında daha çok kadının görev alması ve bu sayının daha da arttırılmasını hedeflediklerini belirten Tevhide Yağan, “Bizim, kadınlar olarak, birlik olmayı, STK’lar halinde örgütlenmeyi öğrenmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Ziyaretin ardından Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Kadınlar Günü münasebeti ile katılımcılara çiçek takdim etti.

09.03.2017 – YC