Türk Halk Müziği Konseri

21.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından Üniversite Ortak Seçmeli dersi kapsamında Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konsere, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Solistliğini Öğr. Gör. Kazım Gürkan ve konuk solistliğini Öğr. Gör. Birsel Hasçelik’in yaptığı Türk Halk Müziği konserinde “Yâre Giden”, “Karanfil Ekeceğim”, “Karanfil Eken Bilir”, “Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim”, “Cemilem”, “Karahisar Kalesi”, “Zeytinyağlı Yiyemem Aman”  gibi birbirinden güzel türküler seslendirildi.

Konser, katılımcılara teşekkür belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Furkan Uslu