Türk Dünyasının Ocak Gündemi Yayımlandı

02.02.2023

Sakarya Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezinin (TÜRKMER) Türk Dünyası’nda yaşanan önemli gelişmeleri ele aldığı ‘Türk Dünyası Gündemi’nin ocak sayısı yayımlandı.

Sakarya Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜRKMER), Türkiye’nin yakın jeopolitik bölgelerinde, soğuk savaş sonrası oluşan belirsizliklerin etkisinin fazlasıyla hissedildiği ve önemli olayların peşi sıra yaşandığı günümüzde Türk Dünyası ülkelerinde yaşanan siyasal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri bölgeyle ilgilenen araştırmacılarıyla sistematik bir şekilde araştırmaya devam ediyor.

Ocak ayında Türk Dünyası’nda yaşanan önemli gelişmeleri ilgililerine sunulduğu gündeme ulaşmak için TIKLAYINIZ

ETİKETLER: