TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı

TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı
06.05.2013
974
A+
A-

TÜBİTAK, ulusal ve uluslararası akademik araştırma programları ve bilim insanları desteklerine dair bilgi vermek üzere, Sakarya Üniversitesi’nde akademisyen ve öğrencilerle bir araya geliyor.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü düzenlenecek olan ‘TÜBİTAK Öğrencilere ve Akademisyenlere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı’na, TÜBİTAK’tan üst düzey yöneticiler ve destek programları uzmanları katılacak.

Temel olarak araştırmacıların ulusal ve uluslararası düzeyde artış gösteren akademik araştırma desteklerine dair farkındalıklarını ve desteklerden yararlanma oranlarını artırmayı amaçlayan toplantı, öğrencilere (Lisans ve Lisansüstü) ve akademisyenlere yönelik olarak 2 farklı oturumda gerçekleştirilecek.

8 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00 ile 12.30 saatleri arasında akademisyenlere, 14.00 ile 16.00 saatleri arasında ise lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Toplantıda, TÜBİTAK tarafından verilen akademik Ar-Ge destekleri, Uluslararası akademik Ar-Ge destekleri, Bilim insanı destekleri (TÜBİTAK lisans ve lisans sonrası bursları) tanıtılacak, akademisyen ve bilim insanlarına yönelik araştırma projelerinin hazırlanmasında başarı ve başarısızlık nedenleri paylaşılacak.

06/05/2013 – YC


974 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.