TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Üniversitemizdeydi

13.05.2022

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Sakarya Üniversitesinin (SAÜ) düzenlediği SAÜFEST kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Söyleşi öncesi Rektör Pof. Dr. Fatih Savaşan’ı makamında ziyaret eden TUBİTAK Başkanı Mandal, yaşayan kampüs alanını gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

SAÜFEST kapsamında yaşayan kampüs alanında bulunan stantları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan ile birlikte ziyaret eden TUBİTAK Başkanı Mandal, öğrencilerle sohbet etti. Sakarya Üniversitesinin ilgili fakültelerinde yapılmış olan sanatsal ve kültürel çalışmaların ve üretilen geleneksel, yöresel, sanatsal ve kültürel ürünlerin sergilerini gezen Prof. Dr. Mandal, öğrencilerin ricasını kırmayıp fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Gezinin ardından Prof. Dr. Hasan Mandal, Esentepe Kampüsü’ndeki Kitap Keyfi’nde öğrencilerle bir araya gelerek bir söyleşi düzenledi. Konuşmasında Prof. Dr. Mandal, birçok konuda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.