TSE Kalite Yönetim Sistemi 2015 Revizyonu

08.03.2017

Sakarya Üniversitesi’nde uygulanan TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sisteminin 2015 revizyonu ile ilgili olarak 7 Mart 2017 tarihi itibari ile, TSE tarafından Sakarya Üniversitesi’nde eğitim verilmeye başlandı.

Sakarya Üniversitesi’nde 2000 yılından bu yana uygulanan TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sisteminin 2015 revizyonu ile ilgili olarak, TSE tarafından Sakarya Üniversitesi’nde eğitim verilmeye başlandı. İki gün sürecek eğitim boyunca TS EN ISO 9001:2015 revizyonu konusunda bilgilendirilecek olan katılımcılar üniversitede uygulanan Kalite Yönetim Sisteminin yeni standartlara uygun olarak revize edilerek yönetilmesine yönelik çalışmalar yapılacak.

TS EN ISO 9001:2015 revizyonu kapsamında alınan eğitimin üniversitede uygulanan Müşteri Memnuniyeti ve önümüzdeki süreçlerde üniversitemizde uygulanması hedeflenen Çevre Yönetimi ve Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemlerinin entegrasyonu açısından sürdürülen çalışmalara katkı sağlaması bekleniyor.

TSE Eğitmenlerinden Yılmaz Öztürk tarafından verilen eğitime, Üniversitemiz Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları, Genel Sekreterliğe bağlı şube müdürlükleri süreçlerinden sorumlu yöneticilerinin katılım sağladığı eğitime, nisan ayına kadar devam edecek olan eğitim seferberliği süreci kapsamında eğitim öğretim birimlerinin idari süreçlerinden sorumlu yöneticileri de eğitime katılacak.

08.03.2017 – YC