TOJET’in 11. Sayısı Çıktı

06.01.2012

TOJET (The Turkısh Onlıne Journal Of Educatıonal Technology) Dergisinin 11. sayısı çıktı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aytekin İşman’ın editörlüğünü yaptığı TOJET (The Turkısh Onlıne Journal Of Educatıonal Technology) dergisinin 11. sayısı çıktı.

TOJET sosyal bilimler alanındaki bilimsel dergiler arasında en etkili Türk dergisi olmuştu. Institute for Scientific Information (ISI), bilimsel dergilerin etki değerlerini açıklayan 2010 yılı raporuna (Journal Citation Report) göre editörlüğünü TOJET Dergisi Türkiye’den yayınlanan sosyal bilimler alanındaki dergiler arasında 1.016 etki değeri ile birinci olmuştu.

Derginin son sayısına http://www.tojet.net/ adresinden ulaşabilirsiniz.

07/01/2012 – Haber Merkezi