Tıp Kongresi Başarıyla Tamamlandı

28.04.2014

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen “Tıbbın Geleceği” temalı 1. Ulusal Tıp kongresi tamamlandı.

25-27 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen kongrede, “Obezite”, “diyabet”, “kanser”, “kalp hastalıkları”, “enfeksiyon”, “psikiyatri”, “çocuk hastalıkları”, “kök hücre” ve “cerrahi” konularında sunumlar yapıldı.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden öğretim üyesi ve öğrencilerin katıldığı SAÜ 1. Ulusal Tıp Kongresi’nin son gününde ise katılımcılara yönelik sosyal etkinlikler düzenlendi. Kongreyi değerlendiren SAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir, organizasyonun büyük kısmının öğrenciler tarafından yürütülmesinin kendileri açısından sevindirici olduğunu ifade etti. Çok genç bir fakülte olmalarına rağmen böylesi bir kongreyi başarıyla düzenledikleri için misafir öğretim üyelerinin takdirlerinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Dekan Akdemir, şimdiden önümüzdeki yıllardaki organizasyonları düşünmeye başladıklarını belirtti.

28/04/2014 – EH