Teknolojik Bağımlılığın Yansıması Eğitimi

24.05.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Teknolojik Bağımlılığın Yansıması” konulu eğitim 20 Mayıs 2022 tarihinde Sabahattin Zaim Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitimci olarak Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İbrahim Taş eğitime katılmıştır.

Doç. Dr. Taş, “İnsanlar neden internetten vazgeçemiyor?” sorusunu katılımcılara sorarak eğitime başladı. Yöneltmiş olduğu soruyu detaylarıyla açıklayan Taş, konuya bilim insanların tanımlarını açıklayarak da derinlik kazanmasını sağladı. Ayrıca, eğitime katkı sağlamak için katılımcılara konuyla ilgili çeşitli videolar izletildi.

Teknoloji Bağımlılığının yarattığı yeni sorunlar başlıklı konuyu alt başlıklarla açıklayan Doç. Dr. Taş, katılımcıların sorularını cevaplayarak eğitimi sonlandırdı.