Teknoloji Fakültesinde Robotik Sistemler Semineri

23.10.2017

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği tarafından düzenlenen seminerde Robotik Sistemler konuşuldu.

Seminere Erasmus Değişim Programı kapsamında Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi’nden Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü’ne iki hafta süreyle konuk olan Doç. Dr. Md Mozasser Rahman’ın davetli konuşmacı olarak katıldı. Rahman “Introduction to Robotic Design” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi.

Teknoloji Fakültesi öğretim elemanlarının ve öğrencilerin katıldığı seminerde, “geçmişte, günümüzde ve gelecekte robotlar, robotlarda kullanılan sensörler/aktüatörler, kinematik ve dinamik hesaplamalar, robotlarda yörünge planlamaları ve robot kontrolü” konularına değinildi.

Seminer sonrasında katılımı ve konuşmasına binaen Dr. Rahman’a teşekkür belgesinin takdimiyle söyleşi sona erdi.

23/10/2017 – HAY