TEKNOFEST’ten Birincilikle Dönen Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

05.05.2023

2023 TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinden birincilikle dönen Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Fikir ile Gelecek Öğrenci Topluluğu, Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al ile bir araya geldi.

TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Gıda ve Tarım kategorisinde birinci olan Sakarya Üniversitesi öğrencilerinden oluşan FiG-Pack proje ekibi, Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al’ı ziyaret ederek hoş sohbet etti. Plaket, madalya ve ödüllerini getirerek sevincini paylaşan topluluk öğrencileri hedeflerini Rektör Al’a aktardı. Rektörümüz Prof. Dr. Al başarılarıyla Üniversitemizi her zaman daha ileriye taşımayı hedefleyen öğrencilere teşekkür ederek başarılarından dolayı gururlu olduklarını belirtti.
Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Al ve FiG-Pack proje ekibi hatıra fotoğrafı çekti.