Sürekli İşçi Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Sürekli İşçi Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi
12.01.2021
35.548
A+
A-

Hizmet içi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından üniversitemize yeni katılan sürekli işçi personellerine oryantasyon eğitim programı düzenlendi.

Programın ilk eğitimi olan “Hijyen ve Sanitasyon”  konulu eğitim Arş. Gör. Bedia Tarsuslu tarafından gerçekleştirildi.  Katılımcıların hem iş hayatında hem de sosyal yaşamlarında önemli olan temizlik ve hijyen konusunda detaylı bilgi vererek eğitimini tamamladı.

Öğr. Gör. Gökçe Büyükşengür ise “Etkili İletişim ve Kişisel Motivasyon” konulu eğitimi verdi. Eğitimde iletişim ve iletişimin temellerinden, çalışma ve aile ortamındaki olumlu ve olumsuz etkilerinden örnekler ile bahsetti. Kişiler arası iletişimde doğru üslubun önemine değinen Büyükşengür, motivasyon ve empati konularını da açıklayarak eğitimi gerçekleştirdi.

İletişim Koordinatörlüğünde görevli Aynur Şahin ise Sakarya Üniversitesi tanıtımı, imkân ve olanaklarından bahsetti.

Sürekli İşçi Birimi Şube Müdürü Alev Sevinçli de programın en son eğitimi olan “İşçi Hakları ve Sorumlulukları” konulu eğitimi gerçekleştirdi.  Sürekli işçi birimini tanıtarak eğitimine başlayan Sevinçli, SAÜ’de çalışan sürekli işçileri ilgilendiren mevzuatlar hakkında bilgi verdi. Sevinçli, izinler, fazla çalışma ücreti, hafta ve genel tatillerde çalışma, sosyal yardımlar, mali haklar gibi konu başlıklarına değindi.

Kurumsal aidiyetten bahsederek katılımcılardan geri bildirimleri de dinleyerek eğitimini sonlandırdı.

 


35.548 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.