Star Gazetesi Yazarları SAÜ’ye Geliyor

26.02.2018

Star Gazetesi Yazarları ‘Şehir Buluşmaları’ etkinliği kapsamında, Sakarya Üniversitesi öğrencileri ile buluşacak.

Etkinlik, “28 Şubat’tan Afrin’e Türkiye’nin İstiklal Mücadelesi’’ başlığı altında 27 Şubat Salı günü saat  14:30’da Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Gazeteci Yazar Zeynep Türkoğlu, Gazeteci Yazar Ardan Zentürk ve Gazeteci Yazar Yakup Köse’nin konuşmacı olarak katılacağı Star Şehir Buluşmaları Sakarya programının açılışı Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından yapılacak.

26.02.2018 – YC