Sosyoloji Tezleri Almanya’da Sunulacak

Sosyoloji Tezleri Almanya’da Sunulacak
02.12.2011
660
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sosyoloji Bölümü doktora tezleri, Almanya’da düzenlenecek olan ‘Göçün 50. Yılında Avrupa Türkleri Sempozyumu’nda sunulacak.

Almanya’ya Türk işgücü göçünün 50. yılı etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Türk İslam Birliği tarafından 10 Aralık da Mülheim, 11 Aralık da Köln de düzenlenecek olan düzenlenecek Göçün 50. Yılında Avrupa Türkleri Sempozyumu’nda Sakarya Üniversitesi Sosyoloji Bölümü doktora tezleri tebliğ edilecek.

SAÜ Sosyoloji Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Musa Taşdelen ‘Avrupa’da Göçmen Kökenli Türklerde Siyasi Katılım’ isimli Bilimsel Araştırmalar Projesi (BAP) ile Sempozyuma katılırken, yine aynı bölümde öğretim görevlileri Yrd. Doç. Dr. Sevim Atila Demir ‘Türk Göçmen Ailelerinde Boşanma’ , Yrd. Doç. Dr. Pınar Yazgan ‘Göçmen Kökenli Türklerin Kimlik ve Aidiyet Algıları’ ve Yrd. Doç. Dr. Yusuf Genç ‘Almanya’da Çokkültürlülük Kültürlerarası Eğitim’ konulu doktora tezlerini sunacaklar. SAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nesrin Akıncı Çötok ise sempozyuma ‘Alman Eğitimindeki Türk Öğrenciler’ konulu doktora tezi ile katılacak.

 

02/12/2011 – M. Çiğdem Zincirli

 

 

 
660 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.