Sisli

Sosyal Bilimler Enstitüsünde Devir Teslim

25.04.2018

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğüne Doç. Dr. Mükerrem Bedizel Aydın atandı.

SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Mahmut Bilen, enstitüde düzenlenen törenle görevini Doç. Dr. Mükerrem Bedizel Aydın’a devretti.

Törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Eken, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ve Prof. Dr. Kadir Ardıç’ın yanı sıra öğretim üyeleri ve enstitü idari personeli de katıldı.

Doç. Dr. Mükerrem Bedizel Zülfikar Aydın kimdir?

İstanbul’da doğdu. İ. Ü. Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olduktan sonra İ. Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı’nda yüksek lisans ve doktorasını tamamladı. Halen Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Bilim Tarihi Anabilim Dalında görev yapmaktadır. Çalışmaları bilhassa tıp ve ziraat tarihi üzerinedir.

Doç. Dr. Mükerrem Bedizel Aydın evli ve 3 çocuk annesidir.

25-04-2018 / ST