Selçuklu Yıldızları Sergisi Açıldı

27 Şubat 2019

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencilerinin eserlerinden oluşan ‘Selçuklu Yıldızları’ Minyatür Sergisi SAÜ Mediko Sosyal Sağlık Merkezi Sanat Galerisinde açıldı.

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Ayşen Karakoç Civili Atölyesi öğrencilerinin Tezhip Tasarım ve Minyatür dersinde üretilen çalışmaların yer aldığı serginin açılışı 26 Şubat Salı günü gerçekleştirildi. Sergide Melek Akyüzlü, Rabia Yavuz, Aysun Kibar ve Ayşegül Saral’ın çalışmaları yer alıyor.

Serginin açılışına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, STMF Dekanı Prof. K. Didem Atiş, Mediko Sosyal Sağlık Merkezi Müdürü Dr. Doğan Erdoğdu, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Sergi 12 Mart’a kadar gezilebilecek.

27/02/2019  – HAY

27 Şubat 2019 - 15:32