Gök Gürültülü

SBF’de Kadınlar Günü Kutlandı

09.03.2017

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla SBF Dekanlık Toplantı Salonu’nda bir davet düzenlendi. SBF’de görev yapan kadın personellerin katılımı ile gerçekleştirilen davet sonrası kadın personeller fakülte bahçesine fidan dikti.

Fidan dikimi etkinliğinin ardından düzenlenen “Türkiyede Kadın” isimli seminere, Doç. Dr. Sinem Yıldırımalp, Doç. Dr. Emel İslamoğlu, Yrd. Doç. Dr. Hale Biriciklioğlu, Yrd. Doç. Dr. Elvan Okutan ve Arş. Gör. Elif Madakbaş Gülener konuşmacı olarak katıldı.

09.03.2017 – YC