Gök Gürültülü

SAÜ’nün Bilgi Paylaşımları Sürüyor

05.03.2016

Sakarya Üniversitesi diğer üniversitelerle bilgi ve tecrübe paylaşımlarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret eden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer ve beraberindeki heyet Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti. SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’la görüşen heyet, kalite ve akreditasyon konularında bilgi paylaşımında bulundu.

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve beraberindeki heyet de Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile görüştü. Görüşmede, kalite ve akreditasyon olmak üzere çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, kalite ve akreditasyonun artık üniversitelerin olmazsa olmazları arasında olduğuna dikkat çekerek, “YÖK tarafından bu konuda önemli adımlar atıldı. Bu noktada asıl görev şimdi üniversitelerde. Üniversiteler, bu konuda yaptıkları iyi çalışmaları ve tecrübelerini paylaştıkça ilerleyebilir. Her üniversitenin birbirinden öğrenecek birçok bilgi ve deneyimleri var” diye konuştu.

05/03/2016 – HAY