SAÜSEM’den Sınavsız Dikey Geçiş Fırsatı

06.08.2014

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ( SAÜSEM) Meslek Yüksek Okulu mezunları için sınavsız dikey geçişle İngiltere diploması alma olanağı sağlıyor.

SAÜSEM ve Leeds Metropolitan üniversitesi arasında yapılan anlaşmayla geliştirilen projeye göre öğrenciler sınavsız dikey geçişle Sakarya’da öğrenimlerini tamamlayarak 4 yıllık üniversite diploması alabilecekler. Programa göre öğrenciler ilk yıl hem derslere devam edecek hem de İngilizce’den eksik oldukları konularda yoğun bir eğitime tabi tutulacaklar. Böylece yabancı dil nedeniyle kayıp dönem olmadan eğitimlerini tamamlayabilecekler. Öte yandan proje kapsamında dileyen öğrenciler son yıllarında öğrenimlerini İngiltere’de tamamlayabilecekler.

06.08.2014 – EH