SAÜSEM’den Liselilere Robotik Kodlama Eğitimi

12.12.2022

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM) tarafından 23 Ocak – 3 Şubat 2023 tarihleri arasında lise öğrencilerine  Arduino ile Robotik Kodlama Eğitimi verilecek.

Belirtilen tarihlerde hafta içi her gün yüz yüze yapılacak olan eğitimin amacı, elektronik proje geliştirme platformu Arduino ile robotik programlama yaparak kendini geliştirmek isteyen lise öğrencilerine bilgi ve beceri kazandırmak.

Eğitime Arduino’yu öğrenmek , proje yapmak ve robotik programlama alanında kendini geliştirmek isteyen bütün lise öğrencileri başvuru yapabilecek. Eğitimin son gününde yapılacak olan sınavda 50 puan alan katılımcılara e-sertifika verilecek.

50 kişilik kontenjanın bulunduğu eğitime 19 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

Eğitim hakkında ayrıntılı bilgi almak için TIKLAYINIZ