SAÜSEM’den İstihdama Katkı

SAÜSEM’den İstihdama Katkı
21.01.2022
1.912
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) sosyal, kültürel, bilimsel, ekonomik ve teknolojik alanlarda eğitim faaliyetleri sunmaya devam ediyor. Mesleki eğitimler düzenleyen SAÜSEM, bireysel ve kurumsal eğitim ve sertifika vererek istihdama katkı sunuyor.

SAÜSEM öğrencilerin haricinde, bölge halkına da yönelik sürekli eğitim programları açarak yaşam boyu eğitimlerine katkı sunmayı amaçlıyor.

Teorik ve uygulamalı eğitimin birleştirildiği SAÜSEM’de katılımcıların gerekli olan bilgi ve beceriler kazanması için dünya standartları gözetiliyor. SAÜSEM’in bu kapsamda; TS EN ISO/IEC 17024 ve uluslararası ilgili standartlara uygun olarak personel belgelendirme, danışmanlık hizmeti, seminerler, konferanslar alanlarında faaliyet gösteriyor.

Pandemide Ara Verilmedi

Sakarya Üniversitesi’nin pandemi sürecinde eğitime hiç ara vermeyip uzaktan eğitim sistemini ilk uygulayan üniversite olmasıyla SAÜSEM de kursiyerlerinin eğitimlerini uzaktan eğitim modülüne entegre ederek, pandemi engelini aşmış ve mağduriyet yaşanmasını engellemesi beğeniyle karşılanmıştı.
Sakarya Üniversitesinin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla iş birliği geliştirmesini sağlayan SAÜSEM, her türlü eserin yayını ve Avrupa Birliği normlarına uyum sağlaması için meslek standartlarını geliştirmeye dönük çalışmalar da düzenliyor.

Akademik Personelle Eğitim

SAÜSEM, alanında uzman SAÜ akademik kadrosuyla gerek kurumların kendi yerinde, gerekse üniversitedeki derslik, laboratuvar ve atölyelerini kullanarak eğitim, sınav ve belgelendirme faaliyetlerini sürdürerek üniversitenin kamu ve özel sektörle iş birliğini geliştirmesine de katkı sunuyor.
SAÜSEM’in Yayın Destek Ofisi bünyesinde akademisyenlere ve lisansüstü öğrencilere akademik çalışmalarındaki analizleri için danışmanlık hizmeti veriliyor.


1.912 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.