SAÜSEM İngilizce Bahar Dönemi Kurs Başvuruları Başladı

15.02.2022

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) ve SAÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu iş birliğiyle düzenlenen “Uzaktan ve Yüz Yüze Eğitim Genel İngilizce” kursu kayıtları başladı.

Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kapsamında düzenlenen, A1 seviyesinden başlayarak C1 seviyesine kadar çıkan Genel İngilizce Eğitimi Programlarına adaylar 24 Şubat tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Temel öğretme hedefi, kursiyerlerin farklı bir ülkede çalışabilecek veya eğitim dili İngilizce olan bir üniversitede öğrenim görebilecek düzeyde dil becerisine sahip olmalarını sağlamak olan kursta başarı gösteren öğrenciler aldıkları sertifikaları Erasmus Öğrenim Hareketliliği ve Erasmus Staj başvurularında kullanabiliyor.

Genel İngilizce Eğitimi Programına katılmak için yapılan Seviye Belirleme Sınavının ardından, kursiyerlere 60 saatlik eğitim verilerek, temel dil becerilerini geliştirmeleri ve yabancı kurum ve kişilerle sözlü ve yazılı iletişimi en doğru şekilde yapabilmeleri sağlanıyor.

Kayıt ve detaylı bilgi için: https://sausem.sakarya.edu.tr/3/2132/egitim/genel-ingilizce

ETİKETLER: