SAÜ’lü Öğrenciler Eurolympique Paris 2016’da

19.04.2016

Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören Endonezyalı öğrenciler, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Eurolympique Paris 2016 yarışmasına katıldı.

Basketbol, badminton, koşu ve futsal gibi spor dalından oluşan ve sadece Avrupa’daki Endonezyalı öğrencilerin katılabildiği  “Eurolympique” oyunları bu yıl Paris’te düzenlendi. Fransa, Hollanda, Almanya ve Türkiye gibi ülkelerden yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı Eurolympique Paris 2016’ya Sakarya Üniversitesi’nden dört öğrenci katıldı.

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi Zahfan Asadalloh,Coğrafya Bölümü öğrencisi Al Faruq Abdul Aziz ve Sakarya TÖMER öğrencisi Usamah Taqiyuddin futsal turnuvasına katılırken, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Meida Adlina Prameswari koşu yarışmasında ter döktü.

Coğrafya Bölümü Öğrencisi Al Faruq Abdul Aziz, “Bu etkinliğe katılmamıza olanak sağlayan Sakarya Üniversitesi, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Topluluğu ve Sakarya Endonezya Öğrenci Birliği’ne teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

18/04/2016 –  BS