SAÜ’lü Gönüllülere Teşekkür Plaketi

09.06.2023

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ve mezunlarından oluşan gönüllü ekibine teşekkür plaketi takdim edildi.

Asrın felaketi nedeniyle Muhammet Fatih Safitürk Yurdu’nda misafir edilen 0-6 yaş arası depremzede çocuklara ve ailelere yönelik gönüllülük faaliyetlerinde bulunan SAÜ Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Bölüm öğrencileri ve mezunlarından oluşan ekibe Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde düzenlenen plaket takdim törenine Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Sima Nart ve Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Alaaddin Ağcadağ’da katılım gösterdi.