SAÜ’de Canlı Yayınla Tanıtılacak

11.04.2020

Koronavirüs pandemisi ile mücadele edilen şu günlerde, pandemi ile mücadele çalışmalarına devam eden Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğretim üyeleri, Türkiye’de ilk defa geliştirilecek olan dünyada ise sayılı ülkelerin geliştirebildiği bir ürünün tanıtımını yapacak.

13 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’de SAÜ Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan basın toplantısında; patenti Sakarya Üniversitesi tarafından alınmış, Covid-19’un teşhisinde ülkemiz adına önemli bir katma değer sağlayacak ve Sakarya’da üretilecek olan ürünün tanıtımı yapılacak.

Rektör Prof. Dr. Fatih Savaşan’ın başkanlık edeceği toplantıda ürünün tanıtımını; SAÜ Dahili Tıp Bilimleri öğretim üyelerinden Prof. Dr. Oğuz Karabay ile Prof. Dr. Mehmet Köroğlu yapacak.

Toplantı 13 Nisan Pazartesi günü ana sayfamızdan canlı yayın ile yayınlanacak.

11.04.2020 / EF