SAÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden TÜBİTAK Projesi

SAÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden TÜBİTAK Projesi
21.09.2022
2.145
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Ali İlya’nın yürütücülüğünü üstlendiği “İngilizce Öğretmenliği Programına Yönelik Yenilikçi Bir Öğretmenlik Uygulaması Modeli Geliştirilmesi” başlıklı proje önerisi TÜBİTAK 3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Proje, İngilizce Öğretmenliği lisans programı içinde yer alan Öğretmenlik Uygulaması derslerinin yapılandırılmasına ve işleyişine temel oluşturabilecek, yüz yüze ve uzaktan öğretimi birlikte ele alan, sahadaki gerçek uygulamalar üzerine kurulu, alana özgü ve güncel ihtiyaçlara cevap veren bir model ortaya koymayı amaçlıyor.

24 ay sürmesi planlanan projeyi SAÜ Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden Dr. Ali İlya yürütecek. Öte yandan Eğitim Bilimleri Bölümünden Doç. Dr. Gülden Kaya Uyanık ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünden Doç. Dr. Özlem Canan Güngören araştırmacı olarak yer alacak. Proje ekibinde ayrıca Orta Doğu Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül Daloğlu, Artvin Çoruh Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Ataş ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Personeli Emine Coşkuntürk de araştırmacı olarak görev alacak.

 
2.145 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.