SAÜ Tıp Fakültesi Atılıma Devam Ediyor

20.06.2014

Endokrin Cerrahisi, Onkoplastik ve Meme Cerrahisi alanlarında uzman olan Prof. Dr. Belma Koçer, Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde göreve başladı.

Ortaya koyduğu başarılı çalışmalarla adından söz ettiren SAÜ Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi alanında ABD’de “Magge Woman” ve İngiltere’de “Royal Marsden” hastanelerinde çalışmış olan Prof. Dr. Belma Koçer’i bünyesine kattı. Özellikle meme kanserine yakalanan hastalarda, plastik cerrahi uygulamalarındaki çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Koçer’in katılımıyla SAÜ Tıp Fakültesi, Sakarya’daki önemli bir eksikliği gidermiş oldu.

20/06/2014 – EH