SAÜ Personeli İftarda Buluştu

Sakarya Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, Rektörlük tarafından düzenlenen İftar Yemeği’nde bir araya geldi.

SAÜ Personeli İftarda Buluştu
08.06.2017

Sakarya Üniversitesi Personel Yemekhanesi’nde düzenlenen iftar yemeğine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas başta olmak üzere akademik ve idari personeller aileleri ile birlikte katıldı.

Yemeğe katılan personeli tek tek Personel Yemekhanesi girişinde karşılayan Rektör Prof. Dr. Elmas, Ramazan Ayı’nda birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak, SAÜ personeliyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

08.06.2017 – YC