SAÜ Personel Ligi Maçları Sürüyor

21.03.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen Sakarya Üniversitesi Personel ve Sözleşmeli Personel Lig maçları devam ediyor.

Personel Ligi Maç Sonuçları

İşletme Fak. : 6                       Bilgi İşl. Dai. Bşk. : 5

Yer: Kampüs Halı Saha                                   Hakem: Nuri Tan

İşletme Fak.: Hüseyin*** Ümit*** Mustafa*** Erhan*** Burak*** Abdülsamet*** Serkan*** Oğuzhan*** Yılmaz***

Antrenör: Mesut Ramazan Ekici

Bilgi İşl. Dai. Bşk.: Onur** Hakkı** Ömer** Kadir** Semih** Mehmet** Mustafa** Mertkal** Bilal** Tarık** Kerem**

Antrenör: Rıza Kuçcu

Goller : Burak Koçak (47-65.dk İşletme Fak.), Serkan Taşkent (50.dk İşletme Fak.), Yılmaz Bayındır (55.dk İşletme Fak.), Hüseyin Serdar Geçer (78.dk İşletme Fak.), Erhan Boğan (88.dk İşletme Fak.), Kadir Aslan (53.dk Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Hakkı Çoban (63.dk Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Bilal Çetin (68.dk Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Ömer Faruk Çomaklı (73.dk Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Tarık Demirgen (83.dk Bilgi İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart : –

İşletmeden Bahar Yağmuru

SAÜ Personel Liginin 2’nci haftasında İşletme bol gollü ve zevkli geçen maçta rakip Bilgi İşlemcilerden daha fazla gol atınca maçı ve 3 puanı kaptı.

SKS Dai. Bşk. : 4                                 Fen Edebiyat Fak. : 6

Yer: Kampüs Halı Saha                       Hakem: Nuri Tan

SKS Dai. Bşk.: İbrahim** Halil** Sefa** Hasan** Kadir** Nurettin** Yunus** Mesut** Yılmaz** Mehmet Ö.**

Antrenör : Süleyman Avcı

Fen Edebiyat Fak. : Fatih*** Ahmet*** Hami** Murat**** Mehmet*** Celal*** Fehmi*** Murat A.*** Hakan*** Sadık*** Halit**

Antrenör: Mustafa Durmuş

Goller : Hasan Ali Özdemir (13-65-70.dk SKS Dai. Bşk.), Kadir Kocacık (27.dk SKS Dai. Bşk.) Murat Serduvan (22-80-85.dk Fen Edebiyat Fak.) Ahmet Turgut Bilgiçli (41-73.dk Fen Edebiyat Fak.) Hakan Yakut (62.dk Fen Edebiyat Fak.)

Sarı Kart : Hami Gündoğdu (Fen Edebiyat Fak.)

SKS İyi Başladı Kötü Bitirdi

Kampüs Arena tam bir gol ziyafetine ev sahibi oldu. Gerçekten top oynamak isteyen her iki takımın oyuncuları seyredenleri mest etti. Her defasında öne geçen SKS, son 3 dakikada yapılan hatalar ile rakibine yenildi. SKS Takımının çabaları maçı döndüremedi ve son dakikalarda 2 gol atan Fen-Edebiyat, zafere imza attı.

Sözleşmeli Personel Ligi Maç Sonuçları

İşletme Fak.: 0                        Peyzaj : 5

Yer: Kampüs Halı Saha                       Hakem : Barış Uzun

İşletme Fak.: Mevlüt* İsmail* Vedat* Recep*  Uğur* Enes* Semih* Ümit*

Antrenör : Recep Çelik

Peyzaj: Mustafa*** İrfan*** Kenan**** Süleyman*** Cemil*** Salim*** Halit*** Hamit*** Selçuk*** Haşim***

Antrenör: Harun İlkiz

Goller : Kenan Nişancı (13-27-73-75.dk Peyzaj), Cemil Okur (65.dk Peyzaj)

Sarı Kart : Selçuk Ertürk (Peyzaj)

Peyzaj Bayramı

SAÜ Sözleşmeli liginde oynanan gecenin ilk maçında Kenan Nişancı, 5 golün dördünü atarak geçen haftaki yenilginin üzüntüsünü unutturdu.