SAÜ Öğretim Üyesinin Projesine Doğu Marmara Kalkınma Ajansından Destek

SAÜ Öğretim Üyesinin Projesine Doğu Marmara Kalkınma Ajansından Destek
31.05.2022
1.151
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Hasan Meydan’ın “İlahiyat Alanında Proje Hazırlama ve Yürütme Tecrübe Paylaşımı Eğitimi” isimli projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından desteğe layık görüldü.

Proje, Ajansın 2022 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında bölgedeki kurumların araştırma kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla desteklenen projeler arasında yerini aldı. Proje kapsamında Doğu Marmara Bölgesinde bulunan Sakarya, Yalova, Kocaeli, Düzce ve Abant İzzet Baysal Üniversiteleri bünyesindeki İlahiyat fakültelerinde görevli genç akademisyenlere toplumun dezavantajlı kesimlerinin yararına ve sosyal sermaye unsurlarını geliştirmeye yönelik uygulamalı proje hazırlama eğitimleri verilmesi planlanıyor. Eğitim “İlahiyat Alanında Proje Hazırlama ve Yürütme Tecrübe Paylaşımı Eğitimi” olarak üç gün sürecek. Eğitim sürecinde her katılımcıdan bir proje fikri oluşturması bekleniyor.

Doç. Dr. Hasan Meydan proje için planlanan eğitimin sonucunda genç araştırmacıların yürüteceği çalışmaların bölgemizde kültürel kalkınmayı destekleyecek bir entelektüel zemininin geliştirilmesine katkı sağlayacağını söyledi.


1.151 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.