SAÜ Öğrenci Ligi Maç Sonuçları

05.04.2017

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Sakarya Üniversitesi Öğrenci-Personel Ligi” maçları devam ediyor.

Fen-Edebiyat’tan Etkili Oyun

Pamukova MYO karşısında etkili bir oyu ortaya koyan Fen-Edebiyat Fakültesi maçı 3-0’lık skorla kazandı.

Pamukova MYO: Necati** Ömer** Emre** Berk** Ahmet** Ömer K.** Beytullah** Erol** Sedat** Furkan**

Antrenör: Ahmet Cömert

Fen Edebiyat Fak.: Okan** Emre*** Bekir*** Berat** Onur** Turgay** Ramazan** Halil** Ayberk*** Zeynel*** Ertuğrul***

Antrenör: Yakup Güneş

Goller: Emre Çelik (15.dk Fen Edebiyat Fak.), Bekir Buğdaycı (48.dk Fen Edebiyat Fak.), Turgay Birol (66.dk Fen Edebiyat Fak.)

Derbi Havasındaki Maçın Galibi Akyazı MYO

Akyazı MYO ile Teknoloji Fakültesi’nin karşı karşıya geldiği tam bir derbi havasında geçen müsabakada galip taraf 3-1’lik skorla Akyazı MYO oldu.

Akyazı MYO: Fatih*** Taha*** Hakan*** Aykut*** Fatih*** Barış*** Emirhan**** Mustafa*** Ufuk*** Mert*** Hüseyin*** Cihan**

Antrenör: Yusuf Şahinoğlu

Teknoloji Fak.: Cihan** Burak** Ahmet** Eren** Yaşar** Ferhat** İbrahim** Serkan** Kaan** Tunahan**

Antrenör: Hüseyin Kahraman

Goller: İbrahim El (35.dk Teknoloji Fak.), Emirhan Bektaş (49-85-89.dk Akyazı MYO)

Sarı Kart: Ufuk Danacı (Akyazı MYO), Fatih Kılıçkan (Akyazı MYO), Ahmet Tekol (Teknoloji Fak.), Yaşar Kök (Teknoloji Fak.)

Az Gol, Bol Pozisyon

Kaynarca MYO ile Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi’nin seyircilerin keyif aldığı bol pozisyonlu, az gollü maçında galibiyeti 1-0’lık skorla Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi oldu.

Kaynarca MYO: Ufuk** Ogün** Hamza** Umutcan** Burak** Umutcan** Özgür** Murat**

Antrenör: Mehmet Sait Gül

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fak.: Muhammed*** Mahmut*** Emirhan*** Ali*** Oğuzhan*** Burak*** Melih*** Yasin*** Ensar*** Selim*** Recep*** Sedat***

Antrenör: Soydan Serttaş

Goller: Ensar Özkan (78.dk Bilgisayar ve Bilişim Bil. Fak.)

Sarı Kart: Ali Ulvi Bayram (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Burak Çalışgan (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.), Yasin Türkyılmaz (Bilgisayar Bil. Bil. Fak.)

Gol Yağmuru

Gollerin birbiriyle yarıştığı Ferizli MYO-Kırkpınar Turizm MYO müsabakasının galibi 5-4’lük skorla Ferizli MYO oldu.

Ferizli MYO: Aziz*** Recep*** Ahmet*** Yavuz*** Ömer*** Kubilay*** Berker*** Mehmet*** Onur*** Yusuf***

Antrenör: Dilaver Keklikçi

Kırkpınar Tur. MYO: Muhammet** Osman** Ömer** İbrahim** Hakan** Emirhan** Alper** İlker** Onurcan** Fırat** Görkem**

Antrenör: İsmet Bahadır

Goller: Recep Sağıroğlu (20-49.dk Ferizli MYO), Ahmet Bedirhan Ölmez (58.dk Ferizli MYO), Onur Dal (63.dk Ferizli MYO), Kubilay Uzun (70.dk Ferizli MYO), Ömer Bal (63-75.dk Kırkpınar Tur. MYO), Hami Doruk (80-88.dk Kırkpınar Tur. MYO)

Sarı Kart: Hakan Kayhan (Kırkpınar Tur. MYO), Onur Dal (Ferizli MYO), Recep Sağıroğlu (Ferizli MYO), Berker Mustafa Özcan (Ferizli MYO), Yusuf Daşdan (Ferizli MYO)

İletişim Gol Oldu Yağdı

Gollerin sağanak gibi yağdığı maçta İletişim Fakültesi tek kale oyunuyla Siyasal Bilgiler Fakültesi kalesine adeta kamp kurdu. Tam 10 golün olduğu maçın galibi 9-1’lik skorla İletişim Fakültesi oldu.

Siyasal Bil. Fak.: Mesut* Ercan* Seyit* Mert* Aydın* Mehmet* Burak*

Antrenör: Mesut Kama

İletişim Fak.: Nizamettin* Orhan**** Adil*** Bişar*** Onur*** Kağan*** Yusuf*** Faruk***

Antrenör: Mehmet Güzel

Goller: Ercan Turcihan (kendi Kalesine 2.dk Siyasal Bilgiler Fak.), Mesut Kama (56.dk Siyasal Bil. Fak.) Kağan Kılıç (19.dk İletişim Fak.), Orhan Sağlam (30-38-81.dk İletişim Fak.), Bişar Arslan (44-60.dk İletişim Fak.), Adil Kümetti (55-71.dk İletişim Fak.)

05.04.2017 – Furkan Özgür