Hafif Yağmur

SAÜ İnovasyonda Liderler Arasında

09.01.2018

Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümü, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) düzenlediği İnovalig Ödülleri programında 50’nci oldu.

TİM’in Ekonomi Bakanlığı’nın koordinasyonunda düzenlediği “6. Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası”, İnovasyon ve İnovalig Ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

TİM tarafından 2017 yılı Aralık ayında dördüncüsü yapılan, 971 özel ve kamu sektörü kurumunun katıldığı Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovalig programında, Türkiye’nin inovasyon şampiyonları belirlendi.

Yarışmaya Sakarya Üniversitesi adına katılan Uluslararası Ticaret bölümü, “İnovasyon Stratejisi” kategorinde 50’nci sırada yer aldı.

09-01-2018 / ST