SAÜ İlahiyat Öğrencileri Malezya’da

05.09.2016

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden bir grup öğrenci Malezya’ya gitti.

Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden sekiz öğrenci Mevlana Değişim Programı kapsamında Malezya’ya gitti. Öğrenciler, 2016-2017 öğretim yılında Malezya’nın en eski ve köklü üniversitesi olan Malaya Üniversitesi’nde öğrenim görecekler. Malaya Üniversitesi öğrencileri de bu kapsamda SAÜ İlahiyat Fakültesine gelecekler.

İlahiyat Fakültesinden üç öğrenci önümüzdeki günlerde, iki öğrenci de bahar döneminde yine Mevlana Değişim Programı kapsamında Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi’nde öğrenim görmek üzere Malezya’ya gidecekler. 2015-2016 öğretim yılında da İlahiyat Fakültesinden beş öğrenci Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi’nde okumuştu.

2016-2017 öğretim yılında Sakarya Üniversitesi ile Malezya Üniversiteleri arasında İlahiyat dışındaki bölümler bazında da çok sayıda öğrenci değişimi yapılması bekleniyor.

05.09.2016 – YC