SAÜ İlahiyat İftar Yemeğinde Buluştu

01.07.2015

SAÜ İlahiyat İftar Yemeğinde Buluştu

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi’nin, akademik ve idari personelin aileleriyle birlikte davet edildiği Geleneksel 3. İftar Yemeği organizasyonu 30 Haziran Çarşamba günü SAÜ Personel Yemekhanesinde düzenledi.

İftar organizasyonuna Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Arkan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. H. Mehmet Günay ve fakülte personelinin büyük bir çoğunluğu iştirak etti.

Fakülte personeli, bu sene üçüncüsü düzenlenip artık geleneksel hale gelen ve aralarında birlik, beraberlik, dayanışma gibi duyguların güçlenmesine vesile olan bu organizasyonun düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.