SAÜ Gündemi: Genç Girişimcilere Yönelik İş Birliği

11.10.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği (Sakarya GİAD) Başkanı Zafer Bekdemir’i makamında ağırladı.

Ziyarette, üniversite imkânlarının ve potansiyelinin şehir sanayisi ve genç girişimcilerle paylaşılması konusu ele alındı. Üniversite ile şehrin ortak bir vizyona sahip olduğu vurgusu yapılarak Üniversitemiz ve şehrimiz adına önemli çalışmaların gerçekleştirilmeye devam edeceği vurgusu yapıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda ortak çalışmalar üzerinde durularak üniversite-sanayi iş birliğinin şehre ve ülkeye katacağı değerler konuşuldu. Prof. Dr. Hamza Al, ziyaretten dolayı Zafer Bekdemir’e teşekkürlerini sunarak memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

ETİKETLER: