SAÜ Eğitim Fakültesi Öğrencileri Doğa Yürüyüşüne Katıldı

05.10.2021

2 Ekim 2021 Cumartesi günü Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, Hendek Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen doğa yürüyüşüne katıldılar. Doğa yürüyüşüne Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil, Hendek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz ve Hendek Gençlik Merkezi liderleri katıldı.

Doğa yürüyüşünde yaklaşık 70 katılımcı, Dikmen Yaylasının zirvesine kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından şehitlikte dua edildi ve Hendek Gençlik Merkezi tarafından katılımcılara ikramlarda bulunuldu. İkram sonrasında öğrencilerle birlikte oyunlar oynanıp yarışmalar yapıldı. Yarışmada derece yapan öğrencilere madalyaları takdim edildi.