SAÜ’ de Yangın Tatbikatı

03.12.2015

Sakarya Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi tarafından yangın eğitimi ve tatbikatı düzenledi.

Sakarya Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi akademik ve idari personellerine yönelik düzenlenen yangın eğitimi ve tatbikatı, 2 Aralık Çarşamba günü SAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Yangın ve türleri hakkında bir konuşma Eğitmen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Emre Avcı, yangın anında neler yapılması gerektiği, yangın tüplerinin kullanımını ve yangın sonrası yapılması gerekenler konusunda çeşitli bilgiler verdi.

Eğitim sonrası yapılan tatbikatta yakılan ateş, görevli personeller tarafından söndürüldü.

3/11/2015 – S. Akman