SAÜ’de “Eğiticilerin Eğitimi Programı” Başlıyor

SAÜ’de “Eğiticilerin Eğitimi Programı” Başlıyor
05.05.2022
1.303
A+
A-

Sakarya Üniversitesi, eğitimde yakaladığı kaliteyi artırmak ve akreditasyon süreçlerinin iyileştirilmesi için eğiticilerine eğitim verecek.

Eğitim- öğretimde öğrenci merkezli aktif öğrenmeye yönelik uygulamaların daha da geliştirilmesini amaçlayan Sakarya Üniversitesi, kalite ve akreditasyon süreçlerinin iyileştirilmesi için 11 Mayıs 2022 tarihinde “Eğiticilerin Eğitimi” programını başlatacak. Program kapsamında Sakarya Üniversitesi akademik birimlerinde görev yapan ve belirli kriterlere göre seçilmiş akademik personele eğitim süreçlerinin iyileştirilmesi amacıyla 12 saatlik bir eğitim verilecek.

Sakarya Üniversitesi fakülte ve yüksekokullarının kendilerine göre özel olan eğitim ihtiyaçlarının tespiti için ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlere Prof. Dr. Mustafa Bayrakcı, Doç. Dr. Mehmet Emin Usta ve Doç. Dr. Duygu Gür Erdoğan katıldı.

Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından koordine edilen eğitim programı; Eğitim Fakültesi, SAÜSEM ve Eğitim Destek Koordinatörlüğü tarafından yürütülecek.


1.303 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.