SAÜ-BEÜ Eğitim ve Öğretim İş Birliği

SAÜ-BEÜ Eğitim ve Öğretim İş Birliği
16.03.2023
2.376
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) arasında eğitim öğretime katkı sağlamak hedefleriyle akademik ve bilimsel dayanışmayı artıracak bir iş birliği protokolü imzalandı.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Özer Köseoğlu, BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, SAÜ Genel Sekreter Dr. Abdülkadir Altınsoy, BEÜ Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Yıldız, Sakarya Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu, BEÜ Teknopark Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu’nun katılımıyla protokol imza töreni gerçekleştirildi.

SAÜ ve BEÜ arasında kurumsal iş birliğini sağlayacak bu protokol çerçevesinde eğitim ve öğretime katkı sağlanması ve iki üniversite arasında akademik ve bilimsel dayanışmayı arttıracak çalışmalar yapılması amaçlandı.

Yapılan görüşmede kurum içi araştırma, eğitim, geliştirme ve yenilikçi yaklaşım faaliyetleri hakkında yapılan çalışmalar ele alındı. Ayrıca BEÜ heyetine Üniversitemizin ‘Araştırma Üniversitesi’ olma vizyonunda dünyaya ve ülkemize katkı sağlayan araştırmalar yapmanın temel hedeflerden biri olduğu aktarıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Al yapılan iş birliğinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Özölçer ve beraberindeki heyete yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu.

 


2.376 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.