SATSO Bursunu Kazananlar Belli Oldu

24.10.2011

2011-2012 öğrenim döneminde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)’ndan burs almaya hak kazanan yeni öğrenciler belli oldu.

Asil listede yer alan öğrencilerin 31 Ekim tarihine kadar SATSO’ya başvurması gerekiyor.

Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Asıl listede yer alan öğrenciler aşağıda belirtilen evrakları 31/10/2011 Pazartesi günü mesai bitimine (17:30)kadar SATSO Muhasebe Servisi’ne teslim etmeleri gerekmektedir. 31/10/2011 Pazartesi günü mesai bitimine (17:30’a) kadar evraklarını teslim etmeyen asil listede yer alan öğrencilerin burs hakkı kaybolacaktır. Burs hakkını kaybeden öğrencilerin yerine yedek listede yer alan öğrencilere belirtmiş oldukları irtibat numarasından bilgi verilecektir.

Detaylı bilgi için Muhasebe Servisi’nden Önder GÜMÜŞEL 0264 291 03 00 (Dahili 1137) ile görüşebilirsiniz.

Gerekli Evraklar:

–          İkametgah

–          ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

–          Aile Gelir Belgesi (Maaşlı ise bordro, serbest meslek ise vergi levhası fotokopisi)

–          Kimlik fotokopisi

–          Halk Bankasından Burs Kazanan Öğrenci Adına Açılmış Hesap Numarası