Sapanca’da Ağaçlar Kitap Açtı

Sapanca’da Ağaçlar Kitap Açtı
25.04.2018
1.361
A+
A-

 

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, 23 Nisan 2018 tarihinde, Sapanca’da “Ağaçlar Kitap Açacak” sloganı ile sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Proje ekibi öğrenciler 3 aylık bir çalışma ile sosyal medyada kampanyalar oluşturarak ve diğer iletişim kanallarını kullanarak üniversite öğrencilerinden, halktan gönüllülük esasına dayalı ve bağışlarla 2 bin civarında çocuk kitapları topladılar.

Sapanca Belediyesi Uzunkum Park Alanında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında gerçekleştirilen projede park alanındaki ağaçlar arasına gerilen iplere asılan 2 bin kitap çocuklarla buluştu. Bayram kutlaması ile kitap projesinin aynı anda, şenlik içinde… kitaplarla çocukların, doğanın buluştuğu bir ortamda… Büyük küçük herkesin yoğun katılımı ile ilgi gösterdiği etkinliğin açılış kurdelesinin protokol üyeleri tarafından kesilmesini heyecanla bekleyen çocuklar saniyeler içinde kitapları kucakladılar.

23 Nisan Bayram coşkusunu çocukların şenlik havasında içinde yaşaması için Sapanca MYO Halkla İlişkiler Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlik alanında şişme oyun parkı, tahta bacak show, trambolin gibi çeşitli eğlence alanları oluşturuldu. Bunların yanı sıra, sandalye kapmaca ve mendil yakalama gibi çeşitli yarışmalar düzenlendi. Ve kazananlara ödülleri dağıtıldı. Açılan farklı standlarda, çocukların yüzleri boyandı, balon figürasyonları yapılarak çocuklara verildi. Müzik eşliğinde halaylar çekildi. Oyunlar oynandı. Bu güzel günü unutmamak adına hatıra fotoğrafı çekilecek platform hazırlandı. Karnaval havası içinde gün boyu eğlenen çocuklara Sapanca Belediyesi tarafından meyve suyu ve yiyecek ikramı yapıldı.

25/04/2018 -HAY


1.361 kez görüntülendi.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.