Yağışlı

Sapanca MYO 2013-2014 Yılı Mezunlarını Verdi

22.07.2014

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu, 2013-2014 yılı mezunlarını verdi.

Sapanca Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Sapanca MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hatice Sarıaltın, öğretim elemanları, öğrenciler ve velileri katıldı. Okul birincisi olan Halkla İlişkiler Programı öğrencisi Meltem Çakır, okul ikincisi olan Peyzaj ve Süs Bitkileri Programı öğrencisi Nagihan Balcı ile okul üçüncüsü olan Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencisi Hatice Semiz, törende diplomalarını ve belgelerini aldı.

Bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleşen törende mezun olan öğrenciler, mutluluk ve hüznü bir arada yaşadı.

22/07/2014 – ST