Gök Gürültülü

Sapanca Meslek Yüksekokulu Yeni Binasına Taşınıyor

26.08.2013

Sakarya Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu 14 yıldır kullandığı İmam Hatip Yaptırma Derneği Binası’ndan taşınıyor.

SAÜ Rektörlüğü’nde gerçekleşen toplantıya SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü, Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sapanca MYO Müdürü ve Sapanca MYO’da görevli öğretim üyesi katıldı. Toplantıda Rektör Elmas’a gerekli bilgileri veren Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü, Sapanca’da halkın İmam Hatip Lisesi açılmasına yoğun talep olduğunu bildirdi. Elmas, 14 yıldır SAÜ’nün kullanımına sunulan İmam Hatip Yaptırma Derneği Binası’ndan bir hafta içerisinde yapımı tamamlanacak olan yeni Sapanca MYO binasına taşınacağını söyledi.

26/08/2013 – CP