Şampiyonlardan Rektör Elmas’a Ziyaret

26.03.2013

Sakarya Genç Kızlar Basketbol Ligi Müsabakaları şampiyonu olan SAÜ Genç Bayan Basketbol Takımı, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Sakarya İli Genç Kızlar Basketbol Ligi şampiyonu olan Sakarya Üniversitesi Spor Kulübü Genç Bayan Basketbol Takımı, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi olarak, gençliğe ve spor verdiğimiz önemin sonuçlarını almaya başladıklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Turnuvada şampiyon olan Genç Bayan Basketbol Takımımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Üniversite olarak, sporcularımızın her zaman yanındayız” dedi.

Şampiyon olan Genç Bayan takımı 3-7 Nisan Tarihlerinde Bursa’da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında, Sakarya Üniversitesi’ni temsil edecek.

26/03/2013 – YC