Şampiyonlar Belli Oldu

11.12.2015

Üniversiteler Basketbol 2’nci Lig müsabakalarının şampiyonu, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi oldu. Sakarya Üniversitesi Basketbol takımı ise, ikincilik için mücadele edecek.

Çanakkale 18 Mart ve Yalova Üniversitesi arasında geçen müsabakası final niteliğindeydi maçın son saniyelerine kadar başa baş giden oyunu 88 – 82 Çanakkale Üniversitesi kazanarak Birinci Lige yükselme biletini aldı.

Yalova Üniversitesi’nin yenilmesiyle, SAÜ Basketbol Takımı ikincilik için mücadele edecek.

Maçını çok rahat kazanan SAÜ, 75 – 38 fark atarak üçüncü galibiyetini aldı. SAÜ ikincilik için Yalova Üniversitesiyle karşılaşacak.

Oynanan maç sonuçları şöyle;

Dokuz Eylül Üniv.                 : 69                  Bursa Teknik Üniv.    : 35

Çanakkale 18 Mart Üniv.       : 88                  Yalova Üniv.              : 82

Sakarya Üniv.                        : 75                  Kırklareli Üniv.          : 38