Şampiyon İşletme Fakültesi

Şampiyon İşletme Fakültesi
06.04.2012
1.056
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğrenci Ligi İşletme Fakültesi’nin şampiyonluğuyla sona erdi.

6 haftadır devam eden turnuvada dört grupta 17 takım mücadele etti. Bu yıl turnuvaya ilk defa katılan takımlardan Kırkpınar Turizm Meslek Yüksek Okulu 4 üncü olurken, İşletme Fakültesi şampiyonluğu göğüsleyen takım oldu.

Final maçı turnuvanın sürpriz ekibi İşletme ve Teknik Eğitim fakülteleri arasında oldu. Maça hızlı başlayan Teknik Eğitim Fakültesi, maçın ilk dakikalarında üstün bir oyun sergiledi. Ancak girdiği pozisyonları değerlendirmeyen Teknik Eğitim, Cebrail Şaşkın’nın 15 ve 20’nci dakikalarda attığı gollere engel olmadı ve ilk yarıyı 2-0 yenik kapattı.

İkinci yarıya kontrollü bir futbol sergileyen İşletme Fakültesi, Teknik Eğitim’in hücumlarını engellemeye çalıştı, kalesinde sık sık tehlikeli pozisyonlar görse de Teknik Eğitim, hücumlarını göle çeviremedi ve maçın 60’ncı dakikasında İşletme Fakültesi 3-0 öne geçti.

Avantajlı skorla İşletme Fakültesi, maça rahat devam ederken, Teknik Eğitim girdiği pozisyonları gole çeviremeyince, final maçı İşletme Fakültesi’nin 3-0 galibiyeti ve turnuva şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Turnuvanın sonunda ilk dörtte kalan İşletme, Teknik Eğitim, İlahiyat Fakültelerine ve Kırkpınar Turizm Meslek Yüksek Okulu’na madalya ve kupaları verilirken, İşletme’nin şampiyonluk kupasını veren SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, turnuvaya katılan tüm sporcuları centilmen davranışlarından ve başarılarından dolayı kutladı.

06/04/2012 – AB

 

 

 

 
1.056 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.