Şampiyon İşletme

Şampiyon İşletme
29.04.2019
1.661
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Personel Ligi şampiyonu İşletme Fakültesi takımı oldu.

Sakarya Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen SAÜ Personel Ligi’nin final maçı 25 Nisan 2019 Perşembe günü oynandı. Zorlu karşılaşmada İşletme Fakültesi, İdari Mali İşler takımını 3-2 yenerek şampiyon oldu. Fen-Edebiyat Fakültesi’ni 5-2 yenen Bilgi İşlem Daire Başkanlığı takımı da, Personel Liginin üçüncüsü oldu.

Karşılaşmaların ardından kupa töreni düzenlendi. Törende konuşan Sakarya Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman, “Ben de bir zamanlar sizler gibi buralarda top koşturdum. Katılımcıları ve düzenleyenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra dereceye giren takımlara madalyaları ve kupaları verildi. Personel Ligi şampiyonu İşletme Fakültesi takımına ödülünü SAÜ Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Kahraman verdi. Lig ikincisi İdari Mali İşler Daire Başkanlığı takımı ödülünü İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Vecdi Can’dan alırken, üçüncü olan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı takımı ödülü İdari Mali İşler Daire Başkanı Kasım Ulu’nun elinden aldı.

Personel Ligi En İyi Yöneticisi Öğrenci Dekanlığı takımının antrenörü Mustafa Kemal Köse seçildi. Köse, ödülünü İşletme Fakültesi Sekreteri Mesut Ramazan Ekici’den aldı.

2019 Personel Ligi Gol Kralı İşletme Fakültesi takımının golcü oyuncusu Abdullah Talha Genç oldu. Genç’e ödülünü SKS Daire Başkanı Nejat Er verdi.

Dostluğun ve centilmenliğin önce çıktığı Personel Ligi zevkli ve keyifli maçlara sahne oldu. Bol gollü ve seyir zevki yüksek maçların oynandığı turnuvada sekiz takım mücadele etti. Daha şimdiden herkes 2020 Yılı lig hazırlıklarına başladı bile.

Şampiyon İşletme Fakültesi

Sakarya Üniversitesi Personel Ligi finalinda İşletme Fakültesi ve İdari Mali İşler Daire Başkanlığı takımları karşılaştı.

Maça hızlı başlayan İşletme, usta ayaklarının peş peşe attıkları gollerle bir anda 3-0 öne geçti. İşletmenin gollerinin ikisi Abdullah Talha Genç’ten geldi. Takımını şampiyonluğa taşıyan Abdullah Talha aynı zamanda ‘2019 Yılı Gol Kralı’ unvanını da kaptı. İdari Mali İşler takımı, usta ayakları Emre Bayrak ve Murat Çorapçı ile ümitlense de, atılan 2 gol sonucu değiştirmeye yetmedi.

Finale yakışır top oynayan her iki takım başarılı bir sezon geçirdi. 2019 Yılını İşletme şampiyon , İdari Mali İşler ikinci olarak tamamladı.

İşletme Fakültesi: 3             İdari Mali İşler Daire Başkanlığı: 2

Yer: Kampüs Arena                         Hakem: Batuhan Güz

İşletme Fak. : Mevlüt*** Selami*** Abdullah*** Rıdvan*** Mustafa Y*** Halil*** Özgün*** Mustafa A*** Umut*** Ünal*** Enes*** Yalçın**

Antrenör: Yalçın Yayla

İdari Mali İşl. Dai. Bşk.: Ali* Emre** İbrahim** Oğuzhan** Hasan* Mehmet** Uğur** Yaşar** Murat**

Antrenör: Hakan Yılmaz

Goller: Abdullah Talha Genç (23-65.dk), Mustafa Yıldırım (60.dk) (İşletme Fak.), Emre Bayrak (67.dk), Murat Çorapçı (85.dk) (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.)

Sarı Kart: Yaşar Yılgın, Hasan Bilmiş, Ali Yıldırım (İdari Mali İşl. Dai. Bşk.), Yalçın Yayla

Personel Ligi Üçüncüsü Bilgi İşlem Daire Başkanlığı

Sakarya Üniversitesi Personel Liginde uzun bir sezon sonunda üçüncülük ve dördüncülük maçında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde; daha iyi oynayan ve her topu akıllı kullanan Bilgi İşlem takımı rakibine tam 5 gol atarak ligi üçüncü olarak bitirdi. Bilal Çetin attığı 2 güzel golle rakip ağları havalandırırken,  kupa töreninde tebrikleri kabul etti.

Fen Edebiyat Fakültesi: 2    Bilgi İşlem Daire Başkanlığı: 5

Yer: Kampüs Arena                         Hakem: Yücel Demir

Fen Edebiyat Fak. : Celal** Murat** Hami** Fehmi** Ertuğrul** Erkan**

Antrenör : Hakan Yakut

Bilgi İşl. Dai. Bşk. : Hakkı*** Bilal*** Yusuf*** Kadir*** Sinan*** Tarık*** İsmail***

Antrenör : Seyit Rıza Kuşcu

Goller : Tarık Demirgen (25.dk), Bilal Çetin (35-52.dk),  İsmail Kurtuldu (60.dk), Kadir Aslan (75.dk) (Bilgi İşl. Dai. Bşk.), Ertuğrul Karaca (65.dk), Hami Gündoğdu (80.dk) (Fen Edebiyat Fak.)

29/04/2019 /Spor Şube Müdürlüğü


1.661 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.