Sakarya Üniversitesi’ne Pakistan’dan Ziyaret

Pakistan’dan 30 kişilik bir heyet, TÜBİTAK TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) tarafından organize edilen program kapsamında Sakarya Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Sakarya Üniversitesi’ne Pakistan’dan Ziyaret
26.05.2017

Pakistan Yükseköğretim Komisyonu’ndan ve Pakistan’da çeşitli üniversitelerden finans konusunda uzmanlardan oluşan heyet, Sakarya Üniversitesi ve üniversitede yapılan uygulamalar hakkında bilgi aldı. Düzenlenen toplantıya SAÜ’den ise Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet Ali Yalçın, Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulundan (SAÜDEK) Doç.Dr. Ahmet Özmen, Yrd.Doç.Dr. Tuba Canvar Kahveci ile Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığından Cengiz Karadeniz katıldı.

Toplantıda SAÜ’ye ilişkin bilgilendirme sunumlarını Prof.Dr. Mehmet Ali Yalçın ile Yrd.Doç.Dr. Tuba Canvar Kahveci yaptı. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yalçın, sunumunda üniversitenin tanıtımını yaparak, üniversitenin kalite güvence sisteminden, yönetim sisteminden, SABİS’den ve kurumsal başarılarından bahsetti. Yrd.Doç.Dr. Tuba Canvar Kahveci ise üniversitenin stratejik yönetim ve süreç yönetimi uygulamaları, finansal süreçleri ile Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi’nden bahsetti. Soru-cevap bölümü ile devam eden toplantıda heyet SAÜ temsilcilerine merak ettikleri konularda sorular yöneltti.

Program öğle yemeği ve kampüs turu ile tamamlandı.

26-05-2017 / ST